Aud og Erling falt pladask for Kjærneshagen

Ekteparet Aud (76) og Erling Feldborg (79) var aldri i tvil – leilighet i Kjærneshagen var det de skulle ha. 
– Her blir det flotte boliger med alt på én flate, og butikker i nærområdet. Bare å kjøpe!

Det sier Aud med et bredt smil. Hun og ektemannen Erling har bodd på Halmstad i Rygge i tre år og trives mildt sagt godt i området. I tillegg er det kort vei til Moss sentrum og Råde, noe som gjør Halmstad til drømmeplassen.

– Det er en god miks av barnefamilier og eldre mennesker her, og det synes jeg er fint. I tillegg er det flotte turområder og det er kun en kort kjøretur til både Moss og Råde. Helt supert for oss, forteller Aud.

Borettslag var avgjørende

Grunnen til at det spreke ekteparet nå flytter på seg, er først og fremst på grunn av borettslagsløsningen i Kjærneshagen.

«Jeg oppfatter borettslag som veldig trygt og sikkert å bo i»

forteller Erling, som synes det er deilig å tenke på at fellesutgiftene dekker det meste:

– Fellesutgiftene innebærer jo eiendomsskatt, renovasjon, renter, avdrag og utvendig vedlikehold. Det er så enkelt, for vi har blitt litt for gamle til å styre med en enebolig nå, fortsetter 79-åringen, som ser fram til å bruke tiden sin på andre ting.

Trykk på spill symbolet for å starte video:
Start video

Innglasset balkong som forlengelse av stuen

Å nyte solfylte sommerdager på terrassen er noe som ekteparet er glad i. Det ser de også fram til å fortsette med i solfylte Kjærneshagen, selv om de nå får med noe ekstra på kjøpet.

– Ja, her blir det innglasset balkong og det er et skikkelig pluss. Det blir som en forlengelse av stuen vår, for man kan jo bare sette på en ovn på balkongen når det blir kjølig ute, forteller Erling, før kona fortsetter:

– Akkurat det kommer til å bli veldig bra. Og det at Halmstad Blomster er så nærme, er helt supert. Jeg kommer nok til å kjøpe mange flere blomster enn tidligere, flirer 76-åringen.

Og når spaden blir satt i jorda, er det ingen tvil om at det kommer til å være minst én fast tilskuer på byggeplassen:

– Du kan tro jeg kommer til å følge med, ja! Da kommer jeg til å gå forbi med jevne mellomrom for å se at det blir gjort noe, avrunder hun og ler.

Kunne du også tenke deg en lettstelt leilighet på Halmstad? Registrer deg som interessent i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Registrer deg som interessent og få tilsendt prospekt og prisliste.