fbpx

Leilighetene

Nye, moderne og arealeffektive 2- og 3-roms leiligheter fra 45 til 67 kvm2

God kvalitet med muligheter for tilvalg
De 42 leilighetene får en arealeffektiv planløsning, balansert ventilasjon og varmegjenvinning, fiberoptiske kabler, kabel-tv og internett.

Prosjektets utbygger og entreprenør er erfarne, profesjonelle og lokalkjente, og boligene er tegnet av kreative arkitekter som er opptatt av gode bomiljøer og bærekraftig byplanlegging.

Moderne standard

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin fra Siemens eller tilsvarende. Bad med gulvvarme, moderne hvit baderomsinnredning, 20×20 fliser på gulv og 30×60 fliser på vegger.

Hvite, slette himlinger med lampepunkt i gang, bod og bad. Sportsbod i kjelleren leveres med nettingvegger.

Romslige balkonger med gode solforhold. Innglassede balkonger leveres som standard i hus A, og som tilvalg i hus B og C. Porttelefon i alle leilighetene. 

Flere valgmuligheter

Det blir muligheter for tilvalg eller endringer. Entreprenøren vil sette opp en liste over valgmuligheter.

Prisgunstig inngang på boligmarkedet

Prosjektet kan egne seg for alle, men særlig for dem som ønsker en prisgunstig inngang til boligmarkedet.

De 42 borettslagsleilighetene blir fordelt på tre bygg meget sentralt plassert på Halmstad i Moss kommune. Det skal bygges en god miks av smarte, funksjonelle og arealeffektive to- og treromsleiligheter fordelt på tre plan. Alt blir lagt til rette for et attraktivt og hyggelig sted å bo i ett godt etablert område.

 

Erfaren utbygger, profesjonell lokal entreprenør og kreative arkitekter

Utbygger

Kjærneshagen 3 AS er utbygger. Bak Kjærneshagen 3 AS står Herde Eiendom og Hersleth Eiendom som begge er lokale og erfarne eiendomsutviklere som gjennom mange år har gjennomført prosjekter i mange kommuner i Østlandsområdet.

Entreprenør

Hersleth Entreprenør AS har lang erfaring i eiendomsbransjen og er blitt håndplukket til en rekke prestisjeprosjekter og historiske byggverk de siste årene. I tillegg har de bygget flere kirker, kulturbygg, politistasjoner, tinghus og hoteller. Selskapet er en familieeid bedrift med nedslagsfelt i Østfold, søndre del av Akershus og Oslo-området. De har hovedkontor på Såner i Vestby, elementproduksjon på Årvoll i Rygge og kontorlokaler i Fredrikstad. Hersleth Entreprenører er godkjent lærlingebedrift, opptatt av samfunnsansvar, utdanner fagarbeidere og støtter aktiviteter i lokalsamfunnet.

Arkitekt

Enerhaugen Arkitektkontor er et veletablert kontor med over 30 ansatte. Siden 1985 har de vært engasjert i et stort spekter av prosjekter innenfor arkitektur og byutvikling. Hovedtyngden av deres oppdrag ligger innenfor prosjektering av skoler, boliger, barnehager og kulturbygg. Enerhaugen Arkitektkontor ønsker å levere samfunnstjenlig og meningsfull arkitektur. De ønsker å skape gode bomiljøer og en bærekraftig byutvikling.