Caroline (22) kjøpte sin første leilighet i Kjærneshagen

Som travel sykepleier hadde Caroline Henriksen (22) flere krav da hun nylig skulle kjøpe sin første leilighet. Valget falt til slutt på Kjærneshagen på Halmstad – et prosjekt som innfridde på alle punkter.

Å kjøpe sin egen leilighet er spesielt for de fleste, og det var det også for Caroline Henriksen da papirene ble undertegnet og en av de kommende leilighetene i Kjærneshagen var hennes.

– Nå gleder jeg meg bare til å flytte inn, sier 22-åringen med et smil.

Caroline er fra Moss, så Halmstad var på ingen måte ukjent fra før. Med tanke på at hun nå jobber på Kalnes i Sarpsborg, er det ingen tvil om at akkurat Halmstad ligger perfekt plassert.

 

Supersentralt

– Det jeg synes er bra med Kjærneshagen er området, og at det er korte avstander til det meste. Nå får jeg kort vei til E6, samtidig som det er flotte turområder i nærheten, forteller mossejenta.

Kjærneshagen er et prosjekt som har et godt utvalg av leiligheter i ulike størrelser, og Caroline valgte det hun kaller for en fin førstegangsleilighet.

– Ja, den er akkurat passe stor og boutgiftene passer meg fint. I tillegg er det fint at det er nybygg, skryter Caroline, som ser fram til å flytte rett inn når bygget står klart.

Innglasset balkong som forlengelse av stuen

Topp med borettslag

På fritiden er 22-åringen glad i å være sammen med venner, familie og kjæreste. Å stelle med sin egen bolig ser hun fram til, men er glad for å slippe det som kreves av utendørs vedlikehold. Det er det nemlig borettslaget som tar seg av.

– Ja, det er fint med borettslag. Da ordner de med vedlikehold, har forsikringer på bygget og mye annet, forteller hun.

I de månedlige felleskostnadene man betaler, inkluderes alt fra renter og avdrag på fellesgjelden, til driftskostnader som kommunale avgifter og TV/internettsignaler. Med andre ord får man en god oversikt over de månedlige utgiftene uten store overraskelser.

Kunne du også tenke deg å bo i Kjærneshagen? Registrer deg som interessent i skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Registrer deg som interessent og få tilsendt prospekt og prisliste.