fbpx

Borettslag

Kjærneshagen borettslag og Vansjø Boligbyggelag

Kjærneshagen blir et borettslag knyttet til Vansjø Boligbyggelag. Prosjektet utvikles i samarbeid mellom Vansjø BBL og utbygger. Vansjø BBL har over 16 000 medlemmer og forvalter ca. 200 boligselskaper med 7.400 boliger. 

Borettslag eller selveier?
Under finner du 5 punkter som kanskje kan gjøre valget ditt litt lettere!

 

Hvorfor velge borettslag?

Går du med tanker om å kjøpe ny bolig og er usikker på om du skal velge borettslag eller selveier?
Her er 5 punkter som kanskje kan gjøre valget ditt litt lettere!

  1. Ved en borettslagsleilighet har du en lav inngangssum for boligen, i dette tilfellet kun 30% av den totale kjøpesummen – Dette betyr lavere krav til egenkapital og gir deg større fleksibilitet i din økonomi.

  2. I de månedlige felleskostnadene du betaler inkluderes alt fra renter og avdrag på fellesgjelden, til driftskostnader som kommunale avgifter og TV/internettsignaler. Med andre ord en god oversikt over dine månedlige utgifter uten store overraskelser.

  3. Du har etter ett år mulighet til å foreta en individuell nedbetaling av fellesgjelden, det medfører lavere månedlige kostnader om du ønsker.

  4. Alle større oppgraderinger eller utbedringer dekkes av borettslaget som en enhet og berører ikke spesifikt deg som andelseier. Dette gir en stor trygghet mot uforutsette utgifter.

  5. De lave omkostningene for deg som kjøper borettslagsleilighet, gjelder også ved et potensielt videresalg og kan gjøre det lettere.

Et godt økonomisk valg med gunstig pris og finansiering

Kjærneshagen utvikles som et kostnadseffektivt prosjekt med gunstig pris og finansiering.

Gjennom å velge borettslagsformen sikres en pris og organisering som gir en gunstig inngangsbillett til boligmarkedet, med et lavt innskudd. Husleien dekker fellesgjeld, fellesutgifter og vedlikehold.

Borettslag som eierform sikrer et stabilt bomiljø med lite utleie og gir et godt utgangspunkt for å bli kjent med naboene.